söndag, april 15, 2007

Rosengård igen!


Så var det dags återigen för upplopp och bränder i Rosengård Malmö.Stenkastning mot brandmännen så de tillslut vägrade att vara där utan polishjälp.
Om inte våra myndigheter och politiker ser till att ändra vår dåliga politik som sossarna genomförde under en rad av år så kommer det att bli ännu värre kravaller.
Att Socialdemokratin som alltid har snackat så mycket om jämlikhet inte har kunnat förmå sig att se vart den politik de plus vänsterpartiet och miljöpartiet har fört under alla år är förvånansvärt.
De har tagit in mängder med folk från massor med olika länder .Klumpat ihop dem på ställen som Rosengård,utan arbete,dålig skolgång osv.

Missnöjet pyr bland människorna där så skyll inte på ungdomen bara.Rikta missnöjet mot de politiker som inte vill inse att det har burit fel .Byt ut dem i valet!Sparka inte neråt utan sparka uppåt!!!

15/4

Pojke svårt misshandlad i Malmö

En pojke i 17-årsåldern fördes svårt misshandlad och medvetslös till Universitetssjukhuset i Lund efter att ha blivit nedslagen av ett flera yngre män vid Rosengårdsfältet i Malmö på söndagen.
Pojken skador är livshotande och han har förts till neurokirurgen för operation.

Polisen fick in larmet vid 20.24. Pojken hade tillsammans med en jämnårig kamrat spelat fotboll vid en fotbollsplan i stadsdelen Rosengård. När de skulle lämna platsen överfölls de av sex yngre män. Kamraten lyckades fly från platsen och slå larm, men 17-åringen hölls fast och misshandlades.

Lite senare:
space
Malmö

Fler bränder i sophus
Av Bodil Brandoné
Senast uppdaterad 15 april 2007 22:52


Det brann igen på Rosengård på söndagskvällen. När sophuset på nr 49 just hade brunnit ner fick man larm om brand i ett sophus på nr 129.

Läs/Se mer
Två brandstyrkor åkte till Ramels väg när första larmet kom vid 21-tiden. Polisen skickade flera patruller och när alla var samlade körde brandbilarna in. Men huvuddelen av utryckningsfordonen fick inte plats på den trånga gården och gatan så man väntade i rondellen på Amiralsgatan.

space
Malmö

Räddningstjänst fick invänta polisskydd
Av Olof Westerberg
Senast uppdaterad 15 april 2007 19:04


Hundratalet barn och ungdomar beväpnade med stenar, flaskor och ägg utmanade på lördagsnatten polis och räddningstjänst. Kvällens tredje antända sophus fick brinna ner, medan räddningstjänsten inväntade polisskydd.


Blev jagad av beväpnade män
Av Bodil Brandoné
Senast uppdaterad 15 april 2007 18:45


Polisen jagar en bil med fem män som hotade och jagade en man på Almbacksgatan på söndagens eftermiddag. Den jagade mannen flydde in i en jourbutik och polisen larmades kl 18.09 och då försvann gänget.


space
Malmö

Rullskridskorånare greps av polisen
Av Bodil Brandoné
Senast uppdaterad 15 april 2007 22:17


En knivbeväpnad man skrämde personal och kunder på Netto på Östra Förstadsgatan i Malmö på söndagens eftermiddag.

CENTRUM. Polis tillkallades och då flydde knivmannen på rullskridskor i riktning mot Värnhemstorget. Han kom dock inte fram utan greps utanför Stadsmissionen vid polishuset.

Mannen, 33 år, är misstänkt för snatteri och olaga hot och förhördes under kvällen.

Så här kan man skumma Sydsvenskan en kväll och det är en ruggig bild av Malmö som stiger fram! Slå upp tidningsläggen för 50 år sedan och jag lovar att ni inte kan finna en sån här mängd med elände!
Sen vad det beror på ska jag inte ens nudda vid utan det får andra försöka göra!!!En sak är säker,jag gillar inte utvecklingen i vår värld!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate