söndag, februari 04, 2007

Danielsson fd statssekr.

I en intervju med Sveriges Radio säger Danielsson att han inte försökt smita undan ansvar och bedyrar att han var på jobbet på annandagen.- Men det var ingen dag som etsade sig fast i mitt minne på samma sätt som exempelvis elfte september 2001. Detta var inte dramatiskt för oss just när det hände, och det är just det som är problemet — att det tog tid innan vi insåg omfattningen.

"Men det var ingen dag som etsade sig fast i mitt minne på samma sätt som exempelvis elfte september 2001. "


Jag vaknade vid femtiden på annandagen och hade inget att göra .Satte på tv:en och började zappa och kommer genast in på sändningar som berättar att något fruktansvärt hade hänt borta i Thailand.Efter en timmas tittande så går jag och väcker Ann-Sofie och säger åt henne att något ruggigt har hänt.Sen sitter vi o kollar och bägge fattar vi att det här är en mycket stor katastrof där antagligen tusentals svenskar är inblandade.Så var det ju också ,tyvärr.
Denna dag sitter i mitt minne för all framtid,fasansfullt när man mitt på dagen fattade vad som hänt.
Sen läser man detta uttalande i DN idag och hör på radion samma sak fr fd statssekreteraren Danielsson. Kommer ihåg vad övriga "höjdare" med Persson i spetsen sa.Statsministern reagerade inte alls trots att han påstod att han också hade kollat på engelska sändningar!
De ljuger hela bunten,det hade varit bättre om de hade sagt som det måste ha varit ,de firade jul och sket i nyheterna.För om de hade sett det jag såg så hade de slagit larm av bara tusan på en gång!!!



1 kommentar:

Unknown sa...

Så är det ju inom svensk politik i dag, den ena åsnankliar den andra på ryggen.
Hade hon varit kvinna hade hon fått schavottera och avgå

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate