torsdag, januari 18, 2007

Kvinnors och mäns värld!



Idag såg jag ett reportage från Afghanistan därav bilden till höger.Kvinnan bär en slöja som täcker hela ansiktet ,kallas på Svenska för "burka"! De kvinnor som man såg i ett avsnitt från en torghandel hade alla detta (fans) tyg framför ansiktet!Naturligtvis har ju inga män såna här slöjor någonstans i världen,det är ju bara kvinnors hår och ansikten som kan väcka "onda " lustar hos oss män. Det måste ju vara synd om oss män i västvärlden som varje dag ska tvingas att bli upphetsade av alla våra kvinnor som inte döljer sig! Borde inte våra kvinnor också "maskera" sig så att vi slipper undan plågan i våra kroppar o själar? Borde inte våra kvinnor också låta bli att bada på stränderna så att vi män kunde njuta av anblicken av bara kroppar från andra män?
Allah kanske kan med sitt inflytande som så sakta börjar att visa sig i Sverige kanske ordnar till det här. Om vi i våra fem böner varje dag ber om detta så får vi resultat inom några år.
GUD är stor ska ni veta!
Sakta men säkert har man hos en del av vår befolkning börjat se ett nyvaknat intresse för att dölja sig. Unga människor som går ut på stan och demonstrerar döljer idag sitt ansikte, ja Allah är sannerligen stor!

Det halvrasistiska Danmark har ju skapat lagstiftning mot detta men det har inte hjälpt dem alls för ännu fler döljer sitt ansikte idag. Allah är ju stor och hjälper folket till sanning!

De senaste åren har ju våra bröder och systrar från olika muslimska länder kommit till vår hjälp för att införa muslimsk lag och de talade om på radion i går att man räknar med att ca 40.000 äkta muslimer ska anlända till vårt land detta år. Prisa Allah!

Ropen skalla , burka åt alla!

Underbart att kunna se fram mot stora demonstrationer med dessa slagord!

Slutligen, att kunna se fram emot att alla kvinnor i vårt land finner sin plats bakom oss män ska bli skönt.Ordningen på jorden återförs och våra samhällen blir lyckliga!Allah har en gång för alla bestämt att vi män ska vara herrar i vårt eget hus och ve den kvinna som inte fogar sig därefter.
I Koranen står att vi har rätt att straffa en kvinna som bryter mot denna självklara lag som den store Profeten Mohammed stiftade!
PS Bilden till vänster är en hatisk demo nere i Malmö iscensatt av avfällningar från den sk shiitiska sekten !

1 kommentar:

hpy sa...

Det underliga ar att det ar sa manga av oss som onskar mindre frihet. Vad kan det bero pa? Osakerhet inom oss sjalva?

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate