söndag, november 19, 2006

Jobbat hårt!

Jag sitter här i soffan hos min dotter Anna och hennes blivande make Robin. De väntar tillökning nästa år och det är ju något som är jättekul .Att få följa med på resans gång är ju att inse att livet går vidare så som det ska.Sånt kan ingiva lyckokänslor hos mig liksom vacker musik också kan ge mig dessa känslor.Skönt! Lyssnade på radions P1 och den sk Gudstjänsten som idag verkligen var annorlunda.Man lät olika människor fritt berätta ur hjärtat ,det var kristna,judar och muslimer.Man tog upp tankar ur det egna livet och händelser.Mellan varje person som talade så spelade man verkligt god och annorlunda musik tex Johnny Cash,Anna Ternheim mfl.
En präst talade om en god vän tillika präst som hade blivit dödssjuk och höll på att dö och kom i tvivel om Gud.När han låg på sitt yttersta och hade kommit så långt ner en människa kan komma så hände något med honom.Hans Gudstro blev mycket stark och han överlevde mot alla odds.Då bestämde han sig för att bli sjukhuspräst och finnas till för andra som blivit svårt sjuka.När han själv hade kommit i botten så fångades han upp av Guds nät som finns där längst ner när inget annat finns kvar.

Själv har jag jobbat hårt med en gammal dator som jag har fått och nu är den klar för användning och jag skriver på den nu.Windows Millenium denna gång och det går bara fint!Har byggt om den lite med lite andra grejor inuti tex en extra disk för det var bara en på 3 g i från början.
När jag saknar familjen så är det bra att få något för sina händer att göra för då skingras mina tankar.
I natt fick jag ett fint sms fråm min Kära vän och det är så skönt att hon tänker på mig även fast hon är på annan ort! Riktig vänskap känns oerhört fint, inga spänningar och konstiga känslor utan bara ren kärlek.I dagens samhälle om man säger att man älskar en kvinna så missuppfattas detta så lätt, alla tror att man har ett "äktenskapsliknande" förhållande då men så behöver det ju inte alls vara.
Man kan älska på ett annat sätt och jag lovar att det kommer att hålla till dödagar!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Nu blev jag verkligen full i skratt - loggade för ovanlighetens skull in på kamrat och hittade den här adressen till Din blogg där - och när jag läst sista bloggen så klickade jag på länken Malmöbilder och får se TUSEN GÅNGER FINARE bilder än de jag själv tagit JUST IDAG på ungefär samma ställen :)

Kram

Britt

hogrelius sa...

Visst var väl det underligt! Hörde att ni hade haft så fint väder därnere,här är mycket grått o trist.Ha de fint!

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate