söndag, november 26, 2006

Att slå kvinnor!




”Vredesvaccin” botar män som slår

Foto: SARA RINGSTRÖM



Varje dag anmäler 50 kvinnor i Sverige att de blivit misshandlade.
Varannan vecka mördas en kvinna av en man hon känner.
Rubriken ovan stod i AB igår och många andra tidningar tog också upp våldet mot kvinnor.En tidning konstaterade att väldigt få män skriver eller uttalar sig om detta fruktansvärda våld riktat mot kvinnor ! Den som tiger samtycker brukar man säga!!!!

Igår var det internationella dagen "att inte slå kvinnorna"! I vissa städer hade man manifestationer mot våldet och morden av kvinnor.Det pågår ju ren slakt hela tiden av kvinnor från män som är små skithögar inom sig.De måste plåga och trakassera kvinnor och barn i all sin ynklighet.
Jag har efterlyst tidigare i mina bloggar en lyhördhet och kunskap från kvinnor att tidigt se tecken hos de karlar som har våldet inom sig. När en man har slagit första gången så ska man gå från honom, dessa män kan gråta och tigga om att få en ny chans och de betygar hur mycket de älskar kvinnan och att det aldrig mer ska hända osv. En del skyller från sig och säger att de hade druckit och att det inte ska hända igen och så blir de trodde och allting är frid o fröjd en tid!
Sen händer samma sak återigen och kanske lite värre! De har börjat få kvinnan att tycka att felet ligger hos dem själv och att de bidrog till att mannen "blev arg".
När en man har fått en kvinna dit till detta stadium då kan det verkligen utvecklas till något verkligt farligt.
kvinnor har ju chansen idag att "läsa" på om sånt här,det finns massor med sidor på Internet,massor med böcker att låna och läsa o lära men när känslorna överskuggar förnuftet då tycks inte något hjälpa !
Sen har dessa män en förmåga att bevaka och isolera kvinnorna från alla de tidigare har haft goda kontakter med.Alla dörrar blir stängda tillslut och de befinner sig i en utsatt situation.Tänk att vara barn och tvingas att höra och åse hur en sådan man behandlar sin kvinna! Enbart ansvaret för sina barn borde ge kvinnan sådan styrka att hon anmäler och går från honom men så fungerar det inte heller.Hotbilden skrämmer hela tiden till lydnad.Det är hemskt att åse en annan människa duka under för en sådan man.Fy attan!

3 kommentarer:

hpy sa...

Om jag horde ratt i nyheterna igar kvall sa ar det en kvinna som dor var tredje dag i et har landet. Inte bra det hemmer.

hpy sa...

Tycks vara dalig pa att skriva ratt. Skall forstas sta: .. i det har landet. Inte bra det heller.
Man ar svin, nej, En del av dem bara.

hogrelius sa...

Det var bra att du ändrade din text för alla män är ju inte svin.Men alldeles för många tyvärr.Bevakande,misstänksamma,svartsjuka jävla dårar!!!

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate