onsdag, oktober 18, 2006

Höst och vinter!

Så här kan det se ut utanför mitt fönster
snart! Mörkret sänker sig sakta men säkert med full fart.Många känner av detta inom sig och en del jag känner mår dåligt just nu och en tid framöver.Nå, allt har sin tid och skönt är väl det.Kan nog inte tänka mig att bo på ett ställe med stark fuktig värme för jämnan.Skulle nog längta efter riktigt fina vinterdagar!!

Julen är ju vändpunkten för många "höstdeppare" för då vänder allting.Julen är ju för övrigt en mycket ensam helg för många individer.De som har blivit lämnade och inte har kunnat finna sig tillrätta med en ny partner lider svårt under denna helg.All erfarenhet vet att det utspelas tragedier under denna "ljusets" högtid.Jag och min dotter ska försöka att få tag i en vistelse i annat land där vi kan glömma hela julyran .Vår jul förra året var inget vidare och vi vill inte genomgå samma apparat en gång till.Vi får se vad livet har i beredskap åt oss!När en familj splittras pga av olika orsaker och inte kan fira jul tillsamanns då måste man slå in på nya banor!





4 kommentarer:

hpy sa...

Sakta men sakert med full fart, var det sa du sa? Bra uttryckt. (Far jag anvanda det nagon gang i min blogg?)

Jul ar nagot vi inte firar sa varst, vi ar bara tva och dessutom jobbar vi ofta sent pa julaftoneftermiddagen. Sedan har vi ju bara en juldag i det har landet, annandag jul ar vanlig arbetsdag.

Utan nagon storre familj sa blir det inte heller nagon jul. Vi brukar tacka nej till eventuella inbjudningar och ta det lugnt pa tumanhand med katterna.

Och darutover sa foredrar jag spontana fester framfor sadana som ar planerade langt i forvag och dessutom ar mer eller mindre obligatoriska. Usch!

hogrelius sa...

Javisst får du det!!!Det låter mycket trevligare att göra som ni gör vad gäller julen!Får ni snö därnere eller hur brukar det vara?

hpy sa...

Sallan sno pa julen.

Anonym sa...

Jag har mycke ogjort och vill inte börja på tänka på julen än.Men jag tycker dagarna går osaktare ju längre in på hösten man kom. Och har man fullt med kosser så har man ju jobb varje dag även på julen.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate