söndag, oktober 29, 2006

Do vara jevla razist!!!!

Bilden här föreställer min svärfars sista bostad i Linköping. Hemtjänsten där hade flyttat honom till en annan bostad och bara vräkt in hans grejor på detta sätt.Ingen hjälpte honom och han hamnade i coma pga av misskött diabetes.De lät alla hans räkningar ligga på hög,kommunen satte kronofogden på honom och själv var han totalt rättslös och hjälplös.Vi fick en chock när vi kom hem till honom och insåg vidden av vanskötsel.Så här har många av våra gamla sitt liv idag!
De kostar pengar och när samhället har plundrat dessa gamla på alla tillgångar så skiter de i dessa.Svärfar hade ca 100.000 kronor i sitt dödsbo men allt gick åt tack vare kommunens försumlighet.Jag anmälde dem samt skrev till tidningar o andra myndigheter och stadens politiker.Alla fick denna bild samt fler att titta på men ingen reagerade.Skit samma vilken partifärg de hade!Alla var lika usla.
Nå ,vart vill jag komma med min rubrik idag?

Jo, naturligtvis så måste man beakta sånt här som har pågått länge i vårt land och då när det kommer partier som (SD-ND) tar hård ställning mot att gamla Svenskar som jobbat och betalat massor med skatt under alla år ska få behandlas så här, samtidigt som invandringen fortgår och kostar stora belopp.
Ta bara det här med sk anhöriginvandring,farfar och hans kusin kommer hit .De får pension men har aldrig betalat någon skatt.De överutnyttjar sjukvården osv. (Finns bla statestik i Malmö om detta)
Massor med gangsters har kommit hit och idkar sina affärer med mord o dråp som följd,det är bara att läsa en massa domar runt om i våra storstäders tingsrätter för att få fakta.
Sossar och sk vänster har alltid avfärdat folk som kommer med sån här kritik .Man är inte seriös eller så är man "brun" , ja man staplar smutsiga argument mot kritiken.Vi har ju sett i bla Frankrike hur det går tillslut. Demokrati innebär ju att alla ska få yttra sig på lika villkor.
Handen på hjärtat, får alla det??
Sen finns det ju människor som utnyttjar rasistpåpekandet som ett vapen och då tänker jag på invandraren själv.
Jag arbetade på ett par härbergen i Malmö i tre år och vi hade hårda regler om droger och uppförande som skulle följas av alla boende. Hur ofta fick jag inte kastat i mitt ansikte att jag var rasist när jag utförde mitt arbete och tex inte släppte in en drogpåverkad individ.
Jag behandlade ALLA lika men de var tydligen vana vid att särbehandlas.Kan det vara så i vårt land att det har gått så långt att människor inte vågar att behandla folk lika för att de är rädda att bli anmälda som rasister?

Slutligen, om vi inte kan på ett demokratiskt sätt öppet få diskutera invandrarpolitiken då är jag rädd för att SD kommer att ta plats i Sveriges riksdag vid nästa val.
Vems är då felet? Folket som valde fel eller politikerna som valde bort debatten?

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Bo
Jag tycker man ska ha fri Invandring om man kan fixa jobb och försörja sig själv.
Det finns gott om plats här och vi behöver folk som vill jobba och försörja sig själv.Sen tror jag att politiken har varit fel och det är det som har skapat utrymme för SD mm.Det kanske blir bättre nu men det tar nog lång tid att rätta till dom fel som är begågna.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate