lördag, september 30, 2006

Man ska bemöta SverigeDemokraterna

Att Sd börjar plocka röster över hela landet var ju väntat! Åtminstone jag blev inte ett dugg förvånad.Att försöka tiga ihjäl partier som dessa är ju faktiskt en hjälp åt dem. Fattar inte hur övriga partier kan göra en sådan tabbe.När FP tog debatt med dem så fick de skäll på ledarsidorna .
Det borde ju vara en självklarhet att alla partier som har kommit så långt i sin utveckling också var med i debatter tex på tv.Då fick de verkligen svara för sin politik. Eller rättare sagt så tror jag att de många gånger inte skulle kunna svara eftersom deras recept inte skulle kunna fungera.
Däremot ansluter jag mig till att den förda politiken inte har varit bra.Det går inte att föra en så pass orättvis politik som skiktar upp vår befolkning på det sätt som det börjar på att bli. Landskrona är ju ett exempel där man måste börja kunna diskutera på ett seriöst sätt varför det ser ut som det gör i denna stad. Där finns ett utanförskap bland de svenskar som är födda där.När varvet la ner och andra näringar också försvann så kan man inte låta så mycket folk från andra länder flytta dit och leva på soss! Samma utvecklingen är ju på gång i tex Malmö och motsättningarna växer ju hela tiden.Att få ta hit gamla farmor eller moster låter ju trevligt och snällt men att de får pension och bidrag så att de kommer upp i nivå med dem som har arbetat och betalat skatt i hela sitt liv kan aldrig vara rätt.De har ju aldrig bidragit till vårt skattesystem och ofta lever ju deras barn o barnbarn också på samhällets sossbidrag.
Det finns inga människor på hela jorden som bara tittar på och tycker att det var ju skitbra att det är så, nej det väcker vrede och vips så börjar det vakna upp olika partier som vill bekämpa en sån politik.Vi lever ju i ett samhälle som ska vara demokratiskt och då ska väl också människor få bygga såna partier samt ställa upp i val på samma sätt som övriga partier? Eller??

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate