fredag, september 01, 2006

En mycket lycklig dag!

I går var jag på hemväg från min kursgård där vi har datorkurser.På vägen hem står det en liten kvinna vid anslagstavlan och läser,jag känner igen henne sen tidigare.Vi har mötts då o då när jag tar mina promenader i området. Jag stannar och läser samt börjar att samtala om det som står.Vi möter varandra med blicken och då är det klippt för mig!
Jag ser in i ett par så vackra och fina ögon och samtalet fortsätter.
Efter en stund så går vi hem till henne för jag ska kolla hennes dator som fungerar dåligt. Detta är mitt på dagen och faktum är att jag kommer inte hem för än mot kvällen. Vi har så trevligt och det finns en sån värme mellan oss som är ovanlig i mitt liv.Hennes två pojkar kommer hem och de är så väluppfostrade och trevliga de också så det märks att det är en familj som står på en ,mycket bra grund.En Katolsk grund med en Gudstro som är varm och levande.
Jag lever upp som människa märker jag och när jag ska till o gå så tar det emot.Jag vill inte gå ,så känner jag det. Vi kramar om varandra och även där finns det en mycket varm känsla och jag kan inte spontant låta bli att först pussa hennes ena kind och sen den andra,sen tittar vi på varandra och jag ser åter hennes oerhört fina glada ögon.Då kan jag inte låta bi en omgång till med pussar som känns så underbart skönt.
Hon följer mig ut på gården och då kramar vi varandra en gång till......
Denna fantastiska kvinna är ju från Syd-Amerika och har en glöd och värme inom sig som jag ibland saknar i vårt land!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate