måndag, september 25, 2006

En lugn helg!

Ibland är det trevligt att bara slappa en helg utan att göra annat än att träffa vänner ,fika lite och som i lördags ,ut på Långholmen och umgås i grönskan.
Idag var min vän Olga här och vi satt o diskuterade livet ,sånt behöver man göra också.Det var så gulligt av henne att ta med sockerfria Finska pinnar till mig.Hon minns att jag har diabetes och letade reda på dessa goda kakor till mig.
I morgon bär det av till min morbror Holger som också har kommit att bli en mycket god vän till mig,trots sina 93 år är han ung i själen.På tisdag ska jag gå till datorkursen och försöka lära ut lite av det jag kan om datorns värld och på onsdag ska jag och Britt åka ner på stan och kolla hennes gamla hemtrakter.Hoppas också att det blir tid över att träffa ytterligare kära vänner snart , jag har ju fått förmånen att till skillnad mot i Malmö fått många vänner som står mig väldigt nära. Mitt liv har radikalt förändrats senaste tiden och jag tackar min Gud för detta.
Ett liv utan alkohol är ett mycket bättre liv på alla punkter. Gissar att det är detta nya liv som har öppnat dessa möjligheter till riktiga vänner.
Bilden som jag bifogat denna skrivning är en bild som jag alltid kommer att bära med mig i mitt hjärta.Bilden är symbolen för ett tidigare liv med min fd hustru som många gånger var ovanligt lyckligt, kan känna saknad ibland efter just detta liv men jag är ju liksom de flesta också en vanlig människa som kommer över alla dystra tankar och inser fakta.Man går vidare trots allt och upptäcker att världen ändå kan vara så bra!
Slutligen så säger jag att jag är en människa som är så glad att jag åter har fått träffa en kvinna som jag kände för länge,länge sedan och vi talar lika fint med varandra nu som för 30 år sedan!
Detta känner jag varje dag som en ynnest i mitt liv, tack för att du finns !

1 kommentar:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate