torsdag, juli 06, 2006

SAC Syndikalisterna

Nu ingriper polisen i Malmö mot fackligt aktiva som vill slå vakt om sina medlemmars arbete och rättigheter. I Malmö har kommunen sedan många år fört en personalpolitik som är kass,jag vet ju själv efter 20 års anställning!
Dålig betalning,kommunen har alltid legat längst ner på lönestegen .
Många dåliga chefer som tror att vi lever på 1800-talet då chefen trodde att han var kung eller drottning. Kvinnor som chefer är inte ett dugg bättre om någon nu trodde detta.De kan i själva verket vara sämre än män eftersom en del vill vara "så jävla duktiga" inför männens ögon.
Det gläder mig att se att det åtminstone finns EN fackförening som tillgriper hederlig facklig kamp för att försvara sina medlemmar,det är ju därför man betalar och går med i facket eller hur?
LO och deras fackföreningar sitter och kohandlar och byter chefer mellan sig.Hur många gånger i mitt liv har jag inte varit med om att fackets folk ett tu tre står på andra sidan som chef och blir så jävlig mot sina forna kamrater.
Det är ju på samma sätt som med kvinnor som ska vara "duktiga" ,dessa män eller kvinnor vet att de säljer sig och ska till varje pris visa sig "duktig" inför sina nya bossar.
Syndikalisterna upprätthåller sin fackförening så som man ska göra-till medlemmarnas bästa."Facket är vi"!!!!
Kämpa på!

http://www.sac.se/ls/malmo/def.html

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate