lördag, juli 29, 2006

Hat o hämd!


"En bosättare som hittades död på norra Västbanken i fredags antas ha blivit mördad av militanta palestinier. Det förkolnade liket låg i bagageluckan på mannens egen bil nära bosättningen Karne Shomron, på ockuperad palestinsk mark väster om staden Nablus. Mordoffret var en läkare som var bosatt i Yakir, också det är en bosättning på ockuperad mark. Den israeliska dagstidningen Yedioth Ahronoth uppger att israelen hade tagit upp en liftare som var förklädd till troende jude. Den palestinska gruppen al-Aqsamartyrernas brigader tog på sig mordet. Mannen mördades "eftersom Israel inte sparat någon palestiniers liv", hette det. Under den pågående israeliska offensiven mot Gazaremsan har omkring 150 palestinier fått sätta livet till, varav ungefär hälften civila som inte var inblandade i terrorgruppernas aktiviteter. Offensiven motiveras med att palestinska terrorister håller en israelisk soldat fången och att de skjuter raketer mot israeliskt område."


Det här stod i tidningarna idag och är urtypen för hur man inte ska handla. Är man muslim så får man inte döda på det här sättet lika lite som de som följer Bibeln!
Alla är lika men ett faktum är att den här mannen var läkare vilkens uppgift i livet är att bota sjuka och rädda liv. De har på det här sättet bidragit till att kanske öka på eländet där nere men det var säkert också meningen och isåfall så strider detta också mot Koranen.
Att de som strider säger sig vara för Gud är ju bara skitsnack, de är emot Gud och människorna. Om det nu fanns en djävul så skulle jag påstå att de står i hans tjänst.
Överallt i världen så framträder det män som säger sig vara muslimer och de dödar utan att blinka. I Irak så dödar muslimer andra muslimer och påstår att de andra inte är "riktiga" muslimer! Det är ju så dumt och idiotiskt så det är väl inte att undra att världens folk känner avsky för den sortens "muslimer"!
Dessa fanatiker till unga män är ju förfärliga att skåda, varför klä sig i religiösa termer när man inte kan tro på någon Gud? Hade man trott på Gud och läste de heliga skrifterna så hade tex denne mördade läkare levt idag.
Om de Arabiska folken vill ha andra folk i världen på sin sida då måste man göra upp med dessa "satans mördare"!!!!
Kampen för ett fritt Palestina kräver andra medel .Läs Gandhi!

Ett naturligt tillägg,Israel far fram som dårar de också,finns inget försvar för deras politik heller.Är de på väg att bli massmördare de också?
I Malmö blossar samma motsättningar som finns nere i Mellanöstern upp med bråk och hotelser.Synagoggan och Palestinernas lokal utsätts för skadegörelser,Mordhoten duggar tätt mellan de olika grupperna , när ska det första mordet utföras? Fy fan!

Ser på rapport 21 där de visar att Israels bombning av oljecisternerna har förorsakat en stor miljökatastrof efter kusterna i Libanon.Olja överallt som dödar fisk ,fågel och andra djur. Israel vill inte lyssna på FN och Hizbollah går ut med att de ska sända missiler på en massa städer i Israel om inte de slutar att bomba.
Ja , så här kan ju idioterna på bägge sidor hålla på tills allt är förstört. Krig är ett elände för de civila!!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate