söndag, juli 30, 2006

Att bygga broar!

Det svåraste som finns ibland är att bygga broar mellan människor.Att bygga en bro över Öresund är nog inte hälften så svårt.
Ibland känner jag att jag vill ge upp helt, man snackar tex. med en tjej här på nätet, vänskapligt och om div. problem.Ett tu tre så blir man blockerad utan minsta förklaring.Pang , bara borta.
Inte undra på att det blir krig ute i världen när människor inte ens kan tala med varandra här i vårt land.
Har skrivit rätt så mycket på olika ställen om kriget nere i Libanon-Israel bla. på Lunarstorm där det mest är ungdomar.Några har hört av sig och säger att de skiter i allt,låt dem kriga och döda varandra. Det är killar som är i 20 årsåldern alltså enligt alla papper vuxna !De uppvisar en attityd som jag har mött mycket under alla mina år.Under Vietnamkriget när jag sålde Vietnamtidningar (VB) så möttes man de första åren av samma slag av resonomang men efter ett par år så svängde det till förmån för Vietnam.
Det märkliga nu är att Svenska tidningar väldigt fort har börjat kritisera Israel men på en sida som Lunar så ser man inte några större reaktioner.
Statsministern gick ut ikväll och kritiserade också Israel och alla vet ju att han i grund och botten är en stark Israelvän.Något håller på att hända i den Svenska opinionen så Israel kommer att stå ännu mer isolerade nu och det hade dom väl inte kanske tänkt sig?
Nu är det bara USA och Israel mot alla andra!

2 kommentarer:

hpy sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
hpy sa...

Vi ser Israel som den stora starka attackerande makten. Det ar darfor vi inte accepterar.
Vad galler kriget mellan judar och mohammedaner egentligen? Deras religioner har mycket gemensamt. Anda, eller kanske just darfor, slass de alltid med sin guds namn pa lapparna.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate