torsdag, februari 09, 2006

Reaktionära muslimer!!

Vill du veta mer om muslimer ,läs här! Idag 01:10
"Enligt såväl Abu Laban som Ammar Daoud ska en god imam visa vägen åt sina församlingsmedlemmar, inte bara i politiska frågor, utan även i sådant som har med privatliv och moral att göra.
Deras uppfattning är fundamentalistisk. De söker svar på alla det moderna livets frågor i Koranen och den enda rätta tron
* Det är fel att ta studielån, eftersom ränta haram.
* Kvinnor måste från puberteten dölja håret under en slöja.
* Sex före äktenskapet är otänkbart.
* Flickor ska inte delta i simning i skolan.
* Musik som uppmuntrar till sexuellt umgänge med det andra könet är oren.

För Ammar Daoud är mannen familjens självklara överhuvud.
Det kan inte finnas två ordförande i en förening, säger han utan omsvep.
Att hålla fredagsbön tillsammans med kvinnor är inte att tänka på i Islamiska kulturföreningen.
Vi har inte plats för kvinnor. Men det är ju inte obligatoriskt för kvinnor att gå i moskén. Så vi har sagt att vår fredagsbön är enbart för män, förklarar Daoud. "

Det här är ett utdrag ur en lång intervju från SydSvenskan den 8-9 feb.Nätupplagan!
Var och en får i vårt land tycka och tro på vad som helst,det är inskrivet i lagen. (Finns det någon lag om jämställdhet?) Det som denne sk imman säger är ju för mig och de flesta i vårt land förfärligt! Rena rama dårskapen och det säger sig självt att människor i vårt land blir upprörda över att såna åsikter ska tvingas på en massa ungdomar i vårt land. De säger i tonåren att de har valt själv men med effektiv hjärntvätt från det man är liten så tacka fan för att man säger samma saker som de vuxna reaktionärerna.(Bakåtsträvare )
Att upplyst folk tom sk kommunister ställer upp och underlättar människor att sprida såna här tankar är för mig obegripligt. Gud har skapat man o kvinna som jämlikar och inget annat!! Männen ska f-b mig inte bestämma över kvinnor vad de ska ha på sig ,att de inte ska få lära sig simma osv.
Men det gör den muslimska mannen i nästan alla hem. Du som tror annat har aldrig varit i kontakt med dessa män utan tror en massa saker som du inte vet ett skit om!
Att slaven säger sig ha det bra så har det alltid varit för de vet inte bättre.
När man frågade den svarta slaven på bumullsfältet vars hustru eller dotter samtidigt våldtogs av den vite herren så svarade hab bara att hans "master" var god!
Jag kommer att bekämpa vidskepelse så länge jag lever och tycker det är sorgligt att se så många hålla på att hyckla och stryka dessa reaktionärer medhårs!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate