måndag, februari 20, 2006

Att avstå från alkohol! Idag 00:35
Är det något jag är paniskt rädd för så är det att ramla ner i alkholträsket igen.
Vill vara en person som är klar i tanke och blick resten av livet!
När jag åker tunnelbana eller tåg tex. och det finns påverkade personer med så känner jag stark olust, ja nästan rädsla.Kan tänka mig att barn vars föräldrar dricker upplever sitt liv så.
I går när jag åkte hem från ett besök i Eskilstuna så var det flera stycken högljudda karlar med på tåget och jag försöker att inte ens titta på dem så att de ska snacka med mig.
Ibland när det har varit fylla på tunnelbanan så brukar jag gå ur vagnen och gå till nästa!
Jobbade ju i tre år med missbrukare i Malmö och det har ju tyvärr satt sina spår.
När man har lärt känna en person nykter och har talat med denne många gånger och så stöter på just den personen påverkad så finner jag det otäckt och olustigt.
När jag drack själv så märker man ju inte att man blir "konstig" men alla andra som är nyktra märker ju trots att man försöker inbilla sig att det med en själv skulle vara annorlunda.Sånt självbedrägeri man håller på med.Alla som dricker håller på att ljuga på detta sättet för både sig själv och andra!
Nej,den karusellen vill jag inte hoppa på något mer. För män och kvinnor som lagt av är det viktigt att deras ev. blivande partner förstår och respekterar människor som jag.DE bör ju helst inte dricka själv!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate